Atlético ja Huesca iskivät yhteen torstai-iltana Metropolitanolla.

Atlético voitti ottelun 2-0 ja nousi kolmen pisteen erolla takaisin La Ligan kärkipaikalle.

Diego Simeonen miehistö lähti Huesca-otteluun ilman João Félixiä, Luis Suárezia ja Thomas Lemaria, jotka olivat loukkaantumisten vuoksi edelleen sivussa kokoonpanosta.

Huesca aloitti ottelun vahvasti, mutta Atlético otti pelin hallintaansa avausjakson puolivälissä.

Ottelun ensimmäinen täysosuma nähtiin viitisen minuuttia ennen taukoa. Marcos Llorente syötti pallon Ángel Correalle, joka harhautti Huesca-puolustuksen ja laukoi pelivälineen puolustajan kautta takakulmaan. Correalle maali oli kolmas viimeiseen viikkoon.

Toisella jaksolla Huescalle siunaantui loistava tekopaikka, kun Sandro Ramírez pääsi laukomaan boksin sisällä, mutta Renan Lodi ehti saada jalkansa väliin juuri oikeaan aikaan.

Hetkeä myöhemmin Atlético pisti ottelun pakettiin. Llorente ja Yannick Carrasco pääsivät kaksistaan nokikkain Huesca-vahti Álvaro Fernándezia vastaan. Llorente syötti pallon Carrascolle, joka tälläsi sen tyhjään maaliin. 2-0.

Llorente on tehnyt kuluvalla sarjakaudella kymmenen maalia ja antanut 11 maalisyöttöä.

Atlético jatkaa kauttaan sunnuntaina, kun Athletic isännöi sarjakärkeä San Mamésilla. Huesca kohtaa muutamaa tuntia aiemmin Getafen.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
ATM 2-0 HUE (FT) - Marcos Llorente (11+10) es el tercer jugador de La Liga 2020-21 con dobles figuras en goles y asistencias, tras Lionel Messi (23+10) y Iago Aspas (12+10). El Atlético mantendrá su liderato una jornada más. Quedan seis partidos. Viva La Liga!!! 😍