Barcelonan manageri Ronald Koeman puhui medialle ennen joukkueen torstai-illan Getafe-ottelua. Hollantilainen vakuutti ryhmänsä nälkäisyyttä, samalla kun kieltäytyi ehdottomasti puhumasta kahdesta kuumasta aiheesta.

– Copa del Rey -finaalissa näytimme hyvältä. Sen voitto saattoi antaa meille hetken mielenrauhaa, mutta ei se tarkoita että vähentäisimme työnteon määrää. Paine on Barcelonassa läsnä aina; on voitettava, pelattava hyvin ja taisteltava pokaaleista.

Seura haluaa voittaa La Ligan.

– Jäljellä on kahdeksan peliä, joihin keskitymme yksi kerrallaan. Nyt takana on onnistumisen nautinto, edessä uusi keskittyminen. Getafen kaataminen tulee olemaan monimutkainen tehtävä.

Kysymyksissä ei ehditty pitkälle ennen Euroopan Superliigan mainitsemista.

– Puhuin aiheesta puheenjohtajan kanssa eilen, ja hän selitti asemaamme. Sen jälkeen on kuitenkin tapahtunut hyvin paljon, joten on parempi etten kommentoi asiaa. En puhu enempää Euroopan Superliigasta.

Toinenkin, vähemmän kasvoton aihe sai Koemanilta pakit.

Memphis Depay? En puhu hankinnoista. Me keskitymme nyt vain pelaamiseen ja niihin pelaajiin, jotka ovat täällä.