Erling Braut Hålandin mahdollinen siirto Espanjan La Ligaan näyttääkin yhtäkkiä varsin epätodennäköiseltä.

Barcelona ja Real Madrid ovat yhä kiinnostuneita Borussia Dortmundin huippuhyökkääjästä, mutta hänen jättimäinen palkkatoiveensa on sulkemassa espanjalaisjätit siirtokilvan ulkopuolelle.

Goalin saamien tietojen mukaan Håland pyytää uudelta seuraltaan peräti 35 miljoonan euron vuosipalkkaa (noin 670 000 euroa viikossa), mikä on sekä Barcelonalle että Real Madridille tällä hetkellä aivan liikaa.

[readmore from=Håland-Erling-Braut]

Sama lähde kertoo nimeämättömän englantilaisseuran olleen yhteydessä Hålandin edustajiin jo kaksi kuukautta sitten. Siirtoneuvottelut keskeytyivät kuitenkin heti sen jälkeen, kun seura sai kuulla 20-vuotiaan norjalaisen tähtitieteellisestä palkkavaatimuksesta.

Hålandin agentti Mino Raiola ja isä Alf-Inge Håland matkustivat viime kuussa Espanjaan vierailemaan sekä Barcelonan että Real Madridin harjoituskentillä. Goalin mukaan osapuolet eivät kuitenkaan keskustelleet visiittiensä aikana siitä, miten paljon Hålandin hankinta kustantaisi taloudellisesti.

Hålandin ja Raiolan valtavat vaatimukset ovat joka tapauksessa viilentäneet Barcelonan ja Real Madridin kiinnostusta, minkä takia heidän on Goalin mukaan tyydyttävä paljon vähempään, jos pelaaja toivoo saavansa ensi kesänä tarjouksen myös Espanjasta. Himoitun maalitykin siirtokorvauskaan ei nimittän ole jäämässä kovin pieneksi.