Entisen Real Madridin pelaajan Steve McManamanin mielestä päävalmentaja Zinédine Zidane ei saa tarpeeksi kunniaa saavutuksistaan.

Zidane on jo voittanut Mestarien liigan kolme kertaa valmentajana. Keskiviikkona madridilaiset rynnistivät kilpailussa jälleen kerran neljän parhaan joukkoon, kun Liverpool kaatui yhteismaalein 3–1.

– Hän on tehnyt uskomatonta työtä. Jos kyseessä olisi kuka tahansa muu valmentaja, me taputtaisimme innokkaasti käsiämme näille ihmisille, BT Sportin asiantuntijana toimiva McManaman kommentoi Daily Mailin mukaan.

– Hän on niin viileä eikä halua kehuja. Hän on mukava ja rento, eivätkä ihmiset pidä häntä taktikkona, mutta itse asiassa hän on. Hän tekee kotiläksynsä. Hän tietää, kuinka pelataan. He tiesivät, mitkä ovat Liverpoolin heikkoudet. Hän on loistava työssään.

– Hän ansaitsee enemmän kunniaa ja ehdottomasti hän ansaitsee enemmän kunniaa Espanjan medialta. He ovat olleet aika ajoin brutaaleja.

Ranskalainen Zidane, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, on jo nyt luotsannut Real Madridin 11 pokaaliin.

Espanjalaismediassa on tänään muistutettu, että Real Madrid on vain 11 ottelun päässä mahdollisesta tuplamestaruudesta. La Ligassa otteluja on jäljellä kahdeksan, Mestarien liigassa kaksi tai kolme.