Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on pyytänyt anteeksi viime viikon kommenttejaan Real Madridin väliaikaisesta kotikentästä Estadio Alfredo Di Stéfanosta.

Real Madrid pelaa kaikki kotiottelunsa tällä hetkellä Valdebebasilla, sillä seuran virallinen kotikenttä Santiago Bernabéu on parhaillaan remontissa.

Real Madrid kukisti Liverpoolin viime viikolla 3-1-lukemin Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa, joka pelattiin jälleen Alfredo Di Stéfanolla.

Klopp osoitti tyytymättömyytensä Real Madridin harjoituskeskuksessa sijaitsevaan väliaikaisnäyttämöön sekä ennen että jälkeen ottelun.

– Tämä on harjoituskenttä. Pitää paikkansa, että olemme pelanneet ilman katsojia jo pitkän aikaa, mutta tämä on täysin erilaista. Miettikää, jos pelaisimme Man Unitedia vastaan ja ottelu pelattaisiin heidän harjoituskentällään. Tämä on hyvin erilaista verrattuna siihen, mitä olemme aiemmin kokeneet, Klopp totesi ennen ottelua.

– Tämä ilta oli hyvin erikoinen meille, koska pelasimme tällaisella harjoituskentällä, mutta onneksi pääsemme pelaamaan toisen osan Anfieldilla, joka on sentään todellinen jalkapallostadion. Se on meille hyvä uutinen, Klopp kuittaili ottelun jälkeen.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp nöyryytti puheillaan Real Madridia – nyt Espanjasta lähetettiin erikoinen lahja Kloppille

Real Madrid ja Liverpool kohtaavat toisessa osaottelussa tänään keskiviikkona Anfieldilla. Ratkaisevan kamppailun alla Klopp pyysi kuohuttaneita kommenttejaan madridilaisilta anteeksi, mutta kritisoi samalla lehdistön toimintaa.

[readmore from=Real-Madrid]

– Ihmiset ovat pitäneet kommenteistani todella kovaa meteliä. En tarkoittanut sitä epäkunnioittavalla tavalla, sanoi Klopp ottelun alla RMC Sportille.

– Jos he haluavat pelata sillä stadionilla, niin se on minulle täysin OK. He pelaavat siellä koko kauden. Tiedän heidän tilanteensa ja sen, että he remontoivat [Santiago Bernabéuta] vai mitä he tarkalleen tekevätkään.

– Se kaikki on ihan OK. Mutta jos totta puhutaan, se on täysi vitsi, että sanomisistani tehtiin näin iso juttu. Jos olin jonkun mielestä epäkunnioittava, niin pyydän anteeksi. Se ei ollut tarkoitukseni.

LUE MYÖS: