Erling Braut Håland on tällä hetkellä siirtomarkkinoiden kuumin nimi.

Useat suurseurat ovat Hålandin kintereillä. Norjalaiskärki on tiettävästi kertonut Dortmundille haluavansa siirtyä muihin maisemiin kuluvan kauden jälkeen.

Hålandin pelaaja-agentti Mino Raiola on matkustanut viime aikoina muun muassa Espanjaan ja Englantiin keskustelemaan muiden seurojen kanssa mahdollisesta siirrosta.

Saksalaismedia Sport1 haastatteli Raiolaa, joka paljasti käyneensä Dortmundissa keskustelemassa seurajohdon kanssa. Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kertoi, ettei seura halua myydä Hålandia tänä kesänä.

[readmore from=Håland-Erling-Braut]

– Voin sanoa sen, että olin Dortmundissa keskustelemassa seuran kanssa. Zorc teki meille selväksi sen, ettei Dortmund halua myydä Hålandia tänä kesänä. Kunnioitan sitä mielipidettä, mutta se ei automaattisesti tarkoita, että olisin samaa mieltä. Dortmundilla oli hyvin selvä mielipide. Siitä olemme samaa mieltä, Raiola totesi.

– Välillämme ei ole minkäänlaista sotaa. Päinvastoin. Suhteemme seurajohtoon on hyvä. Minusta kirjoitetaan paljon tyhmiä juttuja, mutta ei se haittaa minua. En koskaan puhu medioille neuvotteluista. Puhun niistä vain pelaajille, heidän perheille ja seuroille.

Dortmund on tiettävästi asettanut Hålandille noin 180 miljoonan euron hintalapun.

Lähde: Mundo Deportivo