Kylian Mbappén nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Madridilaislehdistön mukaan Mbappé olisi hylännyt jo kolme PSG:n jatkosopimustarjousta. Osapuolet jatkavat jatkosopimusneuvotteluita, mutta PSG odottaa Mbappén antavan vastauksen seuraavien viikkojen aikana.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezin lähipiiriin kuuluva El Chiringuiton juontaja Josep Pedrerol uutisoi myöhään keskiviikkona Mbappén siirtyvän kesällä Real Madridiin.

Pedrerolin mukaan Real Madrid tekee kesällä ainakin yhden jättihankinnan, mutta on hyvin mahdollista, että seura hankkii jopa kolme tähtipelaajaa. Toimittaja nimittäin kertoo Real Madridin olevan kiinnostunut Mbappén lisäksi Erling Braut Hålandista ja David Alabasta.

Mbappé on Real Madridin ehdoton ykköstavoite ja seura on valmis hankkimaan hänet käytännössä hinnalla millä hyvänsä. Pedrerolin mukaan Real Madrid pitää tällä hetkellä Mbappén hankintaa Hålandia todennäköisempänä.