Real Madrid ja Liverpool iskevät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Ottelu pelataan Real Madridin harjoituskeskuksessa Valdebebasissa.

Madridilaislehti Marca muisteli tiistaina Liverpool-pelaaja Fabinhon aikaa Real Madridissa. Fabinho pelasi Real Madridin organisaatiossa lainalla portugalilaisesta Rio Avesta kaudella 2012-13.

Fabinho pelasi suuren osan kaudesta B-joukkue Castillan riveissä, mutta debytoi Real Madridin edustusjoukkueessa José Mourinhon alaisuudessa keväällä 2013.

Real Madrid ei halunnut tuolloin käyttää 1,5 miljoonan euron osto-optiota Fabinhoon ja keskikenttäpelaaja palasi Rio Aveen, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin AS Monaco hankki hänet noin kuudella miljoonalla eurolla.

– Hän saapui Madridiin mukanaan Copa Mundial -nappulakengät. Niitä ei ollut silloin enää edes olemassa. Hän oli aluksi hyvin ujo, mutta lopulta hän oli loistava kaveri, Fabinhon kanssa Real Madrid Castillassa pelannut Tomás Mejías totesi Marcalle.

– Yritin auttaa häntä Madridissa. Hain hänet treeneihin, hän asui luonani harjoituskaudella ja kävimme usein syömässä. Vuosien saatossa olemme edelleen tekemisissä. Hän kutsui minut käymään Monacossa ja myös Mestarien liigan finaaliin.