Real Madrid ja Liverpool iskevät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Valmentajaurallaan kumpaakin seuraa valmentanut Rafa Benítez ennakoi ottelua The Timesin haastattelussa. Benítez tiedostaa Liverpoolin kykenevän pelaamaan Real Madridia kovemmalla temmolla.

– Kaikki riippuu siitä, millä temmolla ottelussa pelataan. Jos Liverpool kykene pelaamaan aggressiivisesti keskikentällä, aiheuttaa se Real Madridille merkittäviä vaikeuksia. Real Madrid ei normaalisti hyökkää yhtä nopeasti kuin Liverpool. Toni Kroos ja Luka Modric ovat pelaajia, jotka ajattelevat hyvin nopeasti ja voivat pitää palloa hallussaan. Jos Liverpool kykenee puolustamaan heidät pois, on Real Madrid ongelmissa.

Benítezin mukaan Viníciuksen viimeisissä ratkaisuissa on parantamisen varaa. Sen sijaan Benítez pitää Karim Benzemaa hyvin laadukkaana pelaajana.

– Hänen viimeiset ratkaisut eivät ole aina parhaimpia, mutta hän on uhka hyökkäyspäässä. Benzemalla on hyökkäyksessä suurin vastuu. Benzema on teknisesti todella hyvä pelaaja ja hän tekee järkeviä liikkeitä. Aiemmin häntä kritisoitiin pienistä maalimääristä, mutta hän on kasvanut pelaajana. Hän on samankaltainen kuin Liverpoolin Roberto Firmino.

Ottelu potkaistaan käyntiin tiistai-iltana 22.00.