Real Madridin espanjalaispuolustaja Nacho Fernández on vakuuttavilla peliesityksillään vakiinnuttanut paikkansa madridilaisseuran avauskokoonpanossa.

31-vuotias Nacho kärsi viime kaudella lukuisista loukkaantumisista ja pelasi vain kuusi ottelua La Liigassa. Tällä kaudella espanjalainen on tullut ryminällä takaisin joukkueeseen, eikä edes alkuvuodesta kärsitty korona pysäyttänyt puolustajaa.

Nacho on pelannut täydet peliminuutit Los Blancosin 11 edellisessä ottelussa, joista Zinédine Zidanen miehistö on voittanut yhdeksän ja pelannut kahdesti tasan. Nachon ollessa avauksessa Real on edellisen kerran hävinnyt joulukuun 1. päivä, jolloin Shakhtar Donetsk yllätti madridilaismiehistön Mestarien liigassa.

Tulikuuma Nacho puhui vireestään sekä tulevaisuudestaan maanantaina medialle.

– Voi olla, että tämä on urani paras ajanjakso, Nacho sanoi Liverpool-ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Minulla on tällä hetkellä sellainen itseluottamus, mitä en ole koskaan ennen tuntenut. Se on asia, jota pelaaja haluaa ja toivon sen kestävän.

Nachon loistavasta vireestä huolimatta hänen jatkonsa Real Madridissa on kaikkea muuta kuin varmaa. Monipuolisen espanjalaispuolustajan sopimus päättyy kesällä 2022.

– Totta kai tulevaisuuteni vaikuttaa moni asia. Muun muassa se, tarjoaako Madrid Sergio Ramosille jatkosopimuksen tai hankkiiko seura yhden taikka kaksi uutta puolustajaa, Nacho kertoi.

– Se on normaalia, kaikki vaikuttaa (tilanteeseen). Tarkastelen sitä, analysoin sen ja keskustelen seurani ja perheeni kanssa.

– Minulla on vielä sopimusta tämä ja ensi kausi jäljellä. Tulen puhumaan tilanteesta seuran kanssa ja teen sen jälkeen parhaan päätöksen itseni kannalta.