Valladolid matkustaa Barcelonan vieraaksi maanantai-iltana La Ligassa.

Valladolidin maalivahti Jordi Masip on Barcelonan kasvatti ja seuran entinen edustusjoukkueen pelaaja.

Masip on kuulunut Valladolidin ehdottomiin avainpelaajiin jo pian neljän vuoden ajan.

32-vuotias maalivahti sairasti koronaviruksen syksyllä. Masip ei ole suinkaan ainoa Valladolidin koronatartunnan saanut pelaaja, sillä viime viikkona Valladolidissa on ollut lukuisia tartuntoja.

AS haastatteli Masipia Barcelona-ottelun alla. Maalivahti kertoi kärsineensä pahoista koronaoireista.

– Totta puhuen olin aika huonossa kunnossa muutaman viikon ajan. Ensimmäiset kolme tai neljä päivä päivää olivat pahimpia. Minulla oli kovaa päänsärkyä, kuumetta ja tunsin sellaisia lihaskipuja, joita en ollut koskaan aiemmin tuntenut.

– Kroppani oli todella kipeä. Menetin maku- ja hajuaistini. Päänsärystä johtuneet kivut olivat valtavia. Söin jatkuvasti lääkkeitä, mutta ne eivät auttaneet, joten kuntoutukseni kesti aika pitkään.

Masip uskoo saaneensa tartunnan poikansa kautta.

– Kaikki tartunnan saaneet miettivät, mistä he ovat saaneet sen. Joukkueessamme ollaan tietysti tarkkoja näiden asioiden kanssa, mutta silti minä, vaimoni ja lapseni saimme tartunnan. Uskon poikani saaneen tartunnan koulusta. Olimme rauhallisin mielin, koska olimme noudattaneet kaikkia sääntöjä ja rajoituksia. Koronavirus on kaikkialla ja voit saada tartunnan mistä tahansa.