Diego Capel kuului vajaat 15 vuotta sitten Espanjan suurimpiin lupauksiin.

Capel voitti Espanjan juniorimaajoukkueissa kahdesti Euroopan mestaruuden. Sevillan kasvatti pelasi andalusialaisseurassa usean vuoden ajan, mutta valtava potentiaali ei koskaan realisoitunut ja Capel jätti Sevillan kesällä 2011.

Espanjan A-maajoukkueessakin aikoinaan debytoinut Capel kertoi YouTube-kanava Ídolosin haastattelussa, miten oli siirtymässä Real Madridiin kesällä 2008.

– Siirtoni Real Madridiin oli valmis. Se oli käytännössä allekirjoitusta vaille valmis. Minulle soitettiin ja sanottiin, että jos Royston Drenthe lähtee Real Madridista, he hankkivat minut, mutta lopulta Drenthe ei lähtenytkään eikä unelmani toteutunut. Puhuin silloin jatkuvasti Pedja Mijatovicin (Real Madridin silloinen urheilutoimenjohtaja) kanssa.

– Hän sanoi Real Madridin seuranneen minua jo pitkän aikaa. Siirto oli käytännössä valmis, mutta sitten se ei toteutunutkaan, Capel muisteli.

Capel ehti pelaamaan muutaman ottelun Sergio Ramosin kanssa Sevillan edustusjoukkueessa ennen kuin toppari siirtyi Real Madridiin kesällä 2005.

– Vaikka Ramos pelasikin vain vähän aikaa Sevillan edustusjoukkueessa, on hän silti aina osoittanut olevansa todellinen huippupelaaja. Hän ei poistunut Sevillasta hienosti, mutta antoi kaikkensa sille seuralle. Sergion persoonallisuudestaan näki, miten hänestä tulisi todellinen johtaja ja esikuva. Tiedän Ramosin rakastavan Sevillaa.

Lähde: AS