Espanja ja Kosovo iskivät yhteen keskiviikkoiltana MM-karsinnoissa.

Espanja voitti Sevillassa pelatun ottelun lopulta 3-1. Espanja nousi samalla karsintalohkonsa kärkipaikalle. Yhden ottelun vähemmän pelannut Ruotsi on pisteen päässä Espanjasta.

Dani Olmo vei Espanjan johtoon 34. minuutilla. Olmo oli Espanjan sankari myös sunnuntaina, kun hän teki voittomaalin lisäajalla Kazakstanin verkkoon.

Hetkeä myöhemmin Ferran Torres iski Espanjan toisen täysosuman.

20 minuuttia ennen päätösvihellystä Besar Halimi kavensi ottelun upealla maalillaan.

Espanjan maalivahti Unai Simón tuli irtopalloa vastaan boksinsa ulkopuolelle ja Simónin ensimmäinen kosketus palloon oli liian kova, jonka vuoksi hän juoksi keskikentälle asti, jossa Halimi ryösti häneltä pallon ja toi Kosovon 40 metrin etäisyydeltä maalin päähän.

RTVE Deportes

@deportes_rtve
⚽️¡Gol de Halimi! Unai Simón, que trataba de salir con el balón jugado pierde el balón y el jugador de la FF de Kosovo marca el primero para su selección #DestinoCatar

2 España
1 FF Kosovo

📺rtve.es/directo/la-1/

Viittä minuuttia myöhemmin Gerard Moreno puski Koken lähettämän kulmapotkun maaliin. Moreno on tehnyt tällä kaudella seura- ja maajoukkueottelut mukaan luettuna yhteensä 22 maalia.