Erling Braut Håland on siirtomarkkinoiden kuumin nimi.

20-vuotias norjalaiskärki on tiettävästi kertonut Borussia Dortmundille haluavansa siirtyä muihin maisemiin kuluvan kauden jälkeen.

ESPN:n mukaan Dortmund on asettanut Hålandille noin 180 miljoonan euron arvoisen hintalapun. Håland olisi siten hyvin todennäköisesti kesän kallein siirto, jos norjalaiskärki lopulta jättää Dortmundin taakseen.

Espanjalaismedioiden mukaan Real Madrid ja Barcelona ovat Hålandin kintereillä.

Hålandin pelaaja-agentti Mino Raiola käväisi The Athleticin haastattelussa puhumassa asiakkaansa tulevaisuudesta.

Raiola totesi kenties tehneensä virheen viedessään Hålandin Dortmundiin. Raiola ajatteli sen olleen hyvä ensimmäinen askel matkalla kohti huippua, mutta Håland olisi voinut siirtyä jo vuosi sitten kärkiseuroihin.

– Ehkä olin liian varuillani hänen kanssaan, kun sanoin, että mennään aluksi Dortmundiin. Håland voi siirtyä mihin tahansa seuraan. Tuolla tasolla pelatessaan hän voi itse päättää, minne siirtyy. Hän olisi voinut tehdä niin vuosi sitten, mutta ehkä silloin seurat miettivät, että voiko Håland pelata tuolla tasolla muuallakin kuin RB Salzburgissa.

– Ehkä joskus on parempi siirtyä, vaikka koko maailma toivoo sinun jäävän. Katsotaan, mitä tapahtuu, Raiola totesi salamyhkäisesti The Athleticin haastattelussa.