Argentiinan pääsarjassa pelaava Newell’s Old Boys ilmoitti aiemmin maaliskuussa tehneensä loppuvuoden mittaisen sopimuksen Mono Burgosin kanssa.

Burgos on aiemmin todennut julkisuudessa uskovansa Leo Messin palaavan Newell’sin riveihin. Messi on Newell’sin kannattaja ja edusti seuraa juniorina.

Burgos uskoo Messin seuraavan Diego Maradonan jalanjälkiä. Myös Maradona edusti Newell’siä ammattilaisurallaan.

– Uskon Messiin edelleen. Mielestäni hän voi vieläkin antaa itsestään enemmän ja enemmän. Veikkaan, ettei hän lähde Barcelonasta, sillä se on hänen kotinsa. Toisaalta myös Newell’s on hänen kotinsa ja uskon hänen siirtyvän jossain vaiheessa tänne, Burgos sanoi La Capitalin haastattelussa.

– Jos Maradonakin pelasi täällä, niin uskon hänenkin haluavan pelata Newell’sin paidassa Argentiinan pääsarjaa. Uskon sen tapahtuvan jossain vaiheessa. Toivottavasti pian.

Burgosin apuvalmentaja Armando de la Morena otti Mundo Deportivon haastattelussa kantaa Messin mahdolliseen paluuseen.

– Mitä voinkaan sanoa siitä? Jos se olisi meistä kiinni, olisi Messi joukkueessamme jo huomenna. Olisimme hyvin onnellisia, jos hän päättäisi siirtyä tänne. Messi on täällä todellinen esikuva kaikille ja sen jälkeen, kun hän puki Maradonan paidan päälle, kunnioitetaan häntä entistä enemmän. Tällä hetkellä keskitymme niihin pelaajiin, jotka edustavat seuraa.