Espanjan MM-karsintaurakka jatkui sunnuntaina Tbilisissä, kun Georgia isännöi Luis Enriquen miehistöä karsintojen toisella ottelukierroksella.

Espanja jäi torstaina Kreikan kanssa 1-1 -tasapeliin, mutta sunnuntaina Espanja onnistui kuin onnistuikin voittamaan Georgian 2-1.

Enrique lähti Georgian kimppuun varsin mielenkiintoisella avauskokoonpanolla.

Bryan Gil, Pedri, Pedro Porro ja Diego Llorente nousivat Enriquen nimeämään avauskokoonpanoon. Sportingia seuratasolla edustavalle Porrolle kyseessä oli uran ensimmäinen A-maaottelu.

Georgia oli huomattavasti aktiivisempi joukkue avausjaksolla. Aneeminen Espanja ei kyennyt luomaan potentiaalisia maalipaikkoja ja Georgia siirtyikin johtoon juuri ennen taukoa. Khvicha Kvaratskhelia sai pallon haltuunsa boksin rajalla ja pääsi vapaasti laukomaan pallon kohti takakulmaa. 1-0.

Ferran Torres toi Espanjan tasoihin toisen jakson alussa. Jordi Alba lähetti laidaltaan nappikeskityksen takatolpalle ja Ferranilla oli helppo työ siirtää Espanja tasoihin. Yhdeksättä A-maaottelua pelanneelle Ferranille kyseessä oli viides maajoukkuemaali.

Toisella jaksolla Espanja oli huomattavasti aktiivisempi pallon kanssa ja piti Georgian puolustusasemissa, mutta Georgia puolusti tiiviisti, eikä päästänyt Espanjaa vaarallisiin maalintekopaikkoihin.

Ottelun voittomaali nähtiin lisäajan toisella minuutilla. Dani Olmo laukoi pelivälineen noin 20 metristä yläkulmaan ja Espanja nappasi karsintojen ensimmäisen voittonsa.