Espanja vierailee tänään sunnuntaina Georgian luona MM-karsintojen toisessa ottelussaan.

La Rojan karsinnat alkoivat isolla pettymyksellä, kun se jäi 1-1-tasapeliin Kreikkaa vastaan, mutta illan ennakkoasetelmat ovat silti selvät: Espanja on valtava ennakkosuosikki.

Espanja löytyy tämänhetkisestä FIFA-rankingista sijalta kuusi. Kotijoukkue taas majailee taulukossa 89:na.

Georgian puolustaja, Segundan CD Tenerifessä pelaava Otar Kakabadze tiedostaa, että hän ja joukkuekaverinsa joutuvat illalla kovaan pyöritykseen, mutta illan isännät tietävät, että suurikin ennakkosuosikki on kaadettavissa hyvällä esityksellä.

Kesällä 2016 Kakabadze katseli vaihtopenkiltä, kun Georgia voitti Espanjan ystävyysottelussa sensaatiomaisesti 1-0. Georgia laittoi Espanjan koville myös MM-karsintaottelussa vuonna 2012, mutta tuolloin La Roja lähti kotiin 1-0-voiton kanssa.

[readmore from=Espanja]

– Espanjalla on maailman paras joukkue, kommentoi Kakabadze Marcalle.

– Mutta me annamme 90 minuutin ajan kaikkemme, yritämme voittaa jokaisen kaksinkamppailun ja tuomme suurta iloa maallemme.

– Niin me teimme vuonna 2016, vaikka se olikin vain ystävyysottelu. Meillä on myös muistoja siitä, kuinka Espanja kärsi täällä vuonna 2012.

Kakabadzen mukaan Georgia ei ole mikään heittopussi, vaikka se on pelannut kuusi ottelua putkeen ilman voittoa.

– Me olemme todella yhtenäinen ja nuori joukkue. Meillä on paljon hyviä pelaajia. Yritämme pelata varovaisesti ja olla tekemättä virheitä. Lähdetään siitä ja katsotaan, mitä sitten käy.

Hän on jo miettinyt, kenen Espanjan pelaajan kanssa haluaisi vaihtaa pelipaitoja.

– Sergio Ramos, hän on ollut maailman paras puolustaja jo monen kauden ajan. Jos pelaa puolustajana, niin hänen pelaamisessaan on paljon asioita, joihin kannattaa kiinnitää huomiota.