Real Betisin keskikenttäpelaaja Guido Rodríguez sanoo olevansa tyytyväinen Espanjassa, vaikka siirtohuhut ovat vieneet häntä viime aikoina Arsenaliin.

Rodríguez, 26, siirtyi Betisiin viime vuoden tammikuussa Club Américasta kolmella miljoonalla eurolla. Argentiinan maajoukkuepelaaja nousi nopeasti vakiokalustoon uudessa seurassaan, ja tähän mennessä hän on pelannut Betisissä jo 43 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia.

Arsenal-huhuista kysyttäessä Rodríguez vastasi olevansa tietoinen niistä, mutta hän ei ole pohtinut maisemanvaihdosta vielä tässä vaiheessa.

– Näin ne, koska argentiinalaiset ystäväni kysyivät niistä, mutta vastasin heille, että tiedän niistä yhtä paljon kuin hekin. Minä olen päähahmo, koska minusta kirjoitetaan, mutta en tiedä sen enempää tai vähempää kuin ne ihmiset, jotka ovat niistä lukeneet, sanoi Rodríguez Estadio Deportivon haastattelussa.

– Olen todella iloinen [Betisissä]. Ensimmäiset pari kuukautta olivat outoja aikoja kaikille koronasulun takia, mutta totuus on se, että olen todella iloinen Sevillassa. Olen iloinen tästä kaupungista, tästä säästä, tästä seurasta. Olen todella iloinen.

Koronapandemia on tehnyt Rodríguezin Eurooppaan saapumisesta erilaisen kokemuksen kuin hän ennakkoon kuvitteli.

– Tuntuu hieman oudolta kävellä kadulla. Olisin halunnut kokea kaiken tämän siten, että kannattajat ovat stadionilla. Ehdin pelata vain muutaman ottelun täydellä stadionilla.