Portugalilaishyökkääjä André Silva on noussut Barcelonan potentiaaliselle ostoslistalle, kertoo Bild.

Eintracht Frankfurtia edustava Silva, 25, on ollut tällä kaudella hurjassa vedossa tehden 26 ottelussa yhteensä 22 maalia ja syöttäen seitsemän.

Bildin mukaan Barcelona pitää Silvaa tarkkaan silmällä, mutta katalonialaisjätin tiukka taloustilanne hankaloittaa siirron toteutumista.

Barcelonan onkin huhuttu olevan ensisijaisesti Lyonin Memphis Depayn perässä, koska Hollannin maajoukkuehyökkääjän sopimus päättyy ensi kesänä. Silvan ja Eintrachtin diili jatkuu kesään 2023 saakka, joten hänestä olisi maksettava siirtokorvaus.

Silva on kuitenkin herättänyt Barcelonan mielenkiinnon, ja hän on jo osoittanut taitonsa La Ligassa kaudella 2018-19, kun hän pelasi lainalla Sevillassa. Myös Atlético Madridin on huhuttu tarkkailevan Silvaa.