FC Barcelonan pelaajistoon on kohdistunut viime aikoina erikoisen paljon häirintää somealusta TikTokissa. Asiasta kertoo ESPN. Sen mukaan pelaajia on kuvattu jatkuvasti lähietäisyydeltä ja lisäksi usein myös haukuttu, reaktioiden toivossa.

Jopa Barcelonan kapteeni ja ykköstähti Lionel Messi menetti malttinsa TikTokin käyttäjien käytökseen maaliskuun alussa.

– Olette jo tehneet samoja videoita tuhat kertaa. Ette voi viettää koko elämäänne tekemällä videoita minusta, Messi sanoi ESPN:n mukaan.

Messin ohella ”tiktokkaajat” ovat ottaneet silmätikuikseen myös Antoine Griezmannin ja Frenkie de Jongin. Samuel Umtiti puolestaan kuvattiin nousemassa hetkeksi ulos autostaan liikennevaloissa. Joukko nuorukaisia huusi hänelle ”painu Barca B:hen”, kun ranskalaistoppari poistui joukkueen harjoituksista.

[readmore from=Barcelona]

Nuorta keskikenttäpelaaja Pedriä on kuvattu myös hänen kotonaan. Monia pelaajia puolestaan odotettiin kännyköiden kanssa Barcelonan lentokentällä, kun he olivat matkalla maajoukkuekomennuksilleen.

ESPN:n mukaan Barcelona on jo käynyt alustavia keskusteluja poliisin kanssa siitä, miten turvallisuutta harjoituskeskuksen lähettyvillä voitaisiin parantaa, pelaajien tullessa treeneihin ja lähtiessä niistä. Poliisi on kuitenkin melko voimaton, sillä se totesi pitävänsä melko vaikeana estää ihmisiä lähestymästä pelaajien autoja.

TikTok on lyhyiden videoklippien jakamiseen keskittynyt palvelu.