Espanjan A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Vicente del Bosque ei ole huolissaan La Rojan tämänhetkisestä maalivahtitilanteesta.

Maajoukkueen nykyinen käskyttäjä Luis Enrique kutsui tämän kuun maaotteluihin Manchester Unitedin David de Gean, Athletic Bilbaon Unai Simónin ja uutena nimenä Brightonin Robert Sánchezin. Chelseassa kakkosvahdiksi pudonnut Kepa Arrizabalaga ei mahtunut ollenkaan mukaan.

De Gea ja Kepa ovat viime vuosina olleet pääkilpailijat maajoukkueen ykkösvahdin paikasta, mutta kummankaan ura ei ole ollut varsinaisesti nousukiidossa viime aikoina. Myös de Gean on povattu putoavan Unitedissa kakkostorjujaksi, jos hänen haastajansa Dean Henderson jatkaa kehittymistään.

Espanjan MM- ja EM-kultamitaleille johdattanut del Bosque ei kuitenkaan kanna huolta maajoukkueen maalivahtitilanteesta.

– Meillä on hyviä, nuoria maalivahteja. He sopeutuvat hyvin, kommentoi del Bosque Goalin mukaan.

– Maalivahdin tontti on yksi kehittyneimmistä pelipaikoista. Nykyään pelataan enemmän jalalla.

– Me voimme ottaa rauhallisesti. Meillä on todella hyviä maalivahteja. Se ei ole suurin ongelmamme.