Atlético Madridin tiistain iltapäiväharjoituksissa koettiin yllättäviä kauhun hetkiä. Maanantaina vapaapäivää viettänyt joukkue kokoontui harjoittelemaan ilman maajoukkueiden mukaan lähteneitä pelaajiaan ja venytteli pelaajaringeissä, kun ranskalaishyökkääjä Moussa Dembélé tuupertui täysin yllättäen maahan.

Dembélén pyörtyminen tallentui myös videolle. Hän kaatui odottamatta taaksepäin ja jäi maahan makaamaan jalat hetken aikaa täristen. Jutun lopusta löytyvää Twitter-videota ei suositella aivan kaikkein herkimmille.

Dembélén lähettyvillä olleet pelaajat säntäsivät välittömästi kaatumisen huomattuaan hänen avukseen ja käänsivät pelaajan kylkiasentoon. Seuraavaksi pelaajat ja lääkintähenkilökunta juoksivat hakemaan paareja kentän päädyssä seisseestä ambulanssista. Niitä ei lopulta kuitenkaan tarvittu, vaan videon lopussa Dembélé nousee onneksi omille jaloilleen ja kävelee pelikaverien tukemana kohti pukukoppia.

Pukukopissa Dembélélle suoritettiin perusteellisempi terveydentilan tutkimus. Seuran sisältä kantautuvien lähteiden mukaan pyörtyminen johtui ”lievästä verensokeritason putoamisesta”. Dembélén elintoimintojen todettiin olevan muuten täysin normaalit, mutta häntä tarkkaillaan vielä varmuuden vuoksi. Illan aikana hänelle tehdään vielä uudet tutkimukset, jotta vakavampien terveyshuolien mahdollisuus voitaisiin sulkea pois.

24-vuotias Dembélé siirtyi Atlético Madridiin lainasopimuksella Lyonista viime tammikuussa. Sopimukseen sisältyy myös osto-optio. Toistaiseksi Dembélé on kuitenkin pelannut Atlético Madridissa vain neljässä ottelussa, yhteensä 87 peliminuuttia.

Lähde: El Español

Directo Gol

@DirectoGol
🚨 ÚLTIMA HORA 🚨

💥 Susto en el entrenamiento del Atlético

🤕 Moussa Dembélé ha sufrido una bajada de tensión y se ha mareado

👍🏽 El jugador se encuentra bien pendiente de evolución

⏰ Todos los detalles a las 20h en #GolSports con @LeyreBf