Barcelonassa elettiin vauhdikasta aikaa tammi-helmikuussa 2020.

Ernesto Valverde sai potkut Barcelonan päävalmentajan paikalta ja Quique Setién saapui korvaajaksi.

Barcelonan silloinen urheilutoimenjohtaja Éric Abidal totesi julkisesti joidenkin pelaajien harjoittelevan liian huonosti. Leo Messi suuttui Abidalin kommenteista pahemman kerran ja julkaisi sosiaalisessa mediassa tällaisen viestin.

Abidal sai potkut urheilutoimenjohtajan tehtävistään viime elokuussa. Barcelonan entinen pelaaja käväisi Telegraphin haastattelussa kertomassa oman mielipiteensä tilanteesta.

– Mielestäni joukkueen oli harjoiteltava paremmin. Pep Guardiolan alaisuudessa hän sanoi meille, että jos haluamme olla parhaita, on meidän harjoiteltava kuin parhaat. Voit voittaa kaiken mahdollisen vain, jos työskentelet tosissasi viikon aikana. Sanoin vain tämän. En koskaan sanonut, että pelaajat olisivat halunneet potkia valmentajan ulos seurasta, Abidal muistutti.

Abidal paljasti keskustelleensa Messin kanssa tapahtuneesta kahdestaan.

– Puhuin Messin kanssa henkilökohtaisesti. Meillä oli voimakas keskustelu, mutta kykenin hyväksymään sen. Ei siinä ole mitään ongelmaa. Olin oikeastaan tyytyväinen siihen, koska Messi oli ainoa pelaaja, joka uskalsi puhua minulle sillä tavalla. Kunnioitan sitä. Lisäksi ymmärrän sen, että Messi on joukkueen kapteeni ja halusi puolustaa joukkuettaan, mutta en ole koskaan väittänyt Messin sanoneen minulle, että minun pitäisi antaa valmentajalle potkut.

– Ei minun pidä korjata välejäni mitenkään Messin kanssa, koska mielestäni välimme eivät ole muuttuneet. En tiedä, onko hän samaa mieltä, mutta mielestäni se tilanne oli ja meni. Olemme olleet viime aikana yhteyksissä ja hän tietää, mitä ajattelen.

Abidal paljasti myös mielenkiintoisia yksityiskohtia Neymarista ja Mauricio Pochettinosta. Lue uutiset täältä ja täältä.