Zinédine Zidane poistui Real Madridin päävalmentajan paikalta kesällä 2018.

Päätös tuli Real Madridille yllätyksenä. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez kartoitti useita vaihtoehtoja ja päätyi lopulta Julen Lopeteguihin, joka ei tiettävästi kuulunut kolmen kärkiehdokkaan joukkoon.

Lopeteguin pesti kesti lopulta vain muutaman kuukauden ajan. Lopetegui sai potkut marraskuun alussa 2018.

Juventuksen peräsimestä kesällä 2019 poistunut Massimiliano Allegri käväisi Sky Sportin haastattelussa ja kertoi hylänneensä Real Madridin tarjouksen.

Allegri oli jo antanut sanansa Juventuksen puheenjohtaja Andrea Agnellille ja jäi Juventuksen peräsimeen kaudeksi 2018-19.

– Kolme vuotta sitten Real Madridin puheenjohtaja soitti minulle ja tarjosi päävalmentajan pestiä, mutta kieltäydyin tarjouksesta, koska olin jo antanut sanani Agnellille ja jäin Juventukseen.

Allegri haluaa palata valmentamisen pariin kuluvan kauden jälkeen.

– Edellisten kuukausien aikana olen saanut useita yhteydenottoja monista seuroista, mutta nyt olen valmis palaamaan. Haluan palata valmentamisen pariin kesällä. Kaipaan pelaajien näkemistä päivittäin. En tiedä, voisinko palata Juventukseen. Andrea Pirlo tekee siellä hyvää työtä. Olen kiinnostunut työskentelemään Englannissa ja Espanjassa.