La Ligan sarjajohtaja Atlético Madrid joutui tylysti ulos Mestarien liigan puolivälieristä, kun se taipui neljännesvälierien otteluparissa Chelsealle maalein 0-3 (lue raportti ottelusta). Näin Real Madrid on ainoa espanjalaisjoukkue kahdeksan parhaan joukossa.

Atlético ei saanut Bukarestissa pelatussa avausosassa ainuttakaan laukausta kohti Chelsean maalia, ja Olivier Giroud teki lontoolaisjoukkueelle komean ja tärkeän vierasmaalin. Lontoossa Diego Simeonen miehistön oli pakko hyökätä ja hakea maaleja, mutta esitys oli jälleen melko ponneton. Nyt Atlético laukoi kuitenkin viisi kertaa maalia kohti (kuten Chelseakin), mutta todella hyvät maalipaikat jäivät puuttumaan.

Ottelua BT Sportille kommentoinut Chelsean entinen huippupelaaja Joe Cole lyttäsi tylyllä tavalla Atléticon, joka saa nyt keskittyä täysillä hupenevan sarjajohtonsa puolustamiseen.

– Atlético ei ollut lähelläkään horjuttaa Chelseata. Heillä oli pari puolittaista maalipaikkaa, mutta ei siitä peliä tullut, Cole latasi.

– Aivan kuin Chelsea olisi pelannut Englannin Mestaruussarjan joukkuetta, tai jotain Valioliigan häntäpään ryhmää, kuten Fulhamia tai West Bromia vastaan.

Colen tyly tuomio kertoo karusti myös Atléticon nykyisestä vireestä. Atlético on voittanut vain kolme viimeisistä kymmenestä ottelustaan, joten jos se ei pian saa kurssia oikenemaan, uhkaa La Liga -mestaruuskin vielä karata käsistä.