Ranskalaislehti France Footballin mukaan MLS-seura Inter Miamin omistaja David Beckham on kiinnostunut hankkimaan joukkueensa riveihin Real Madridin puolustajan Marcelon. Marcelon, 32, nykyinen sopimus madridilaisten kanssa loppuu kesällä 2022.

Brasilialainen ei ole enää tällä kaudella ollut ykkösvaihtoehto vasemman puolustajan tontille, sillä Ferland Mendy on napannut sen paikan itselleen. Marcelo on pelannut ainoastaan kahdeksassa La Ligan kamppailussa meneillään olevalla sesongilla.

Brassipuolustaja on entuudestaan tuttu Beckhamille, sillä kaksikko ehti aikoinaan olla vähän aikaa seurakavereina Los Blancosissa.

Marcelo on edustanut valkopaitoja tammikuusta 2007 lähtien. Otteluita hänelle on ehtinyt kertyä seurassa jo huimat 519.

Miamilaisseurassa on entuudestaan jo yksi entinen Real Madridin pelaaja. Argentiinalaiskärki Gonzalo Higuain siirtyi joukkueen riveihin viime syyskuussa.