Barcelona voitti Huescan maanantaina 4-1 La Ligassa.

👥 ALINEACIÓN | Falta una hora para que empiece el encuentro en el Camp Nou y ya tenemos el once que saltará de inicio.

¡Estos son los elegidos por Pacheta!

#BarçaHuesca

⬇️⬇️⬇️

Lionel Messi vei Barçan johtoon reilun kymmenen minuutin jälkeen ilmiömäisellä osumalla. Argentiinalaistaituri ohitti yhden puolustajan haltuunotollaan, haki vasemman jalkansa vapaaksi ja täräytti pallon yläriman kautta verkkoon. 1-0.

Messi on nyt tehnyt 13 peräkkäisellä kaudella vähintään 20 maalia La Ligassa. Kukaan muu kilpailun historiassa ei ole pystynyt samaan.

20 - @FCBarcelona's Lionel Messi 🇦🇷 has scored 20+ @LaLigaEN goals for the 13th consecutive season, the only player to do so in the competition’s history. Extraterrestrial.

Barcelona kontrolloi ottelun tempoa, mutta Huesca väläytteli ajoittain vaarallisuuttaan vastahyökkäyksissä.

Kotijoukkue tuplasi johtonsa 35. minuutilla. Pallo liikkui tehokkaasti pelaajalta toiselle ja tuli lopulta Antoine Griezmannille, joka latasi pelivälineen Messin valmiiksi lämmittämään ylänurkkaan. 2-0.

Huesca ilmoittautui peliin mukaan juuri ennen taukoa, kun sille vihellettiin pilkku. Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen osui kädellään Huescan hyökkääjään Rafa Miriin, joka yritti kurottaa matalaan keskitykseen. Pallo viuhui kummankin ohi, mutta Mir kaatui kontaktista kentän ulkopuolelle. Barcelonan pelaajat protestoivat pilkkuvihellystä voimakkaasti, mutta tuomari piti päätöksestään kiinni ja Mir toimitti pallon maaliin. 2-1.

Barca lead at the break.

Toista jaksoa ehdittiin pelata vajaat kymmenen minuuttia, kunnes kotijoukkue iski jälleen. Barcelona pelasi kulmapotkun tuttuun tapaan lyhyenä ja lopuksi Messi keskitti pallon Óscar Minguezalle, joka puski pelivälineen tarkasti sisään. 3-1.

Hetkeä myöhemmin kentän toisessa päädyssä nähtiin yksi kauden erikoisimmista mokista. Mirillä oli enää tyhjä maali edessään, mutta hän yritti viimeistellä rinnallaan sen sijaan, että olisi puskenut pallon verkkoon. Muu Huescan joukkue seurasi suu auki, kun hyökkääjä onnistui saamaan pallon puolesta metristä maalin yli.

Loppulukemat taululle viimeisteli 90. minuutilla Messi. Argentiinalaistähti sai pallon noin 30 metrin päässä maalista, kuskasi sen rangaistusalueen tuntumaan ja laukoi pelivälineen Huescan pelaajan kautta alakulmaan. 4-1.

Barcelona nousi voiton myötä toiseksi ja neljän pisteen päähän sarjakärki Atlético Madridista. Huesca jatkaa La Ligan jumbosijalla.