Nähdäänkö Cristiano Ronaldo sittenkin vielä Real Madridin paidassa?

Espanjasta kantautuu perjantaiaamuun hurjaa huhua. Toimittaja Josep Pedrerol väittää tietävänsä, että Ronaldon agentti Jorge Mendes on keskustellut Real Madridin kanssa ja että aiheena on ollut Ronaldon paluu Real Madridiin.

Tässä kohtaa on huomioitava, että Pedrerol työskentelee El Chiringuitolle, joka levittelee huhuja melko matalalla kynnyksellä. Toisaalta maan suurin urheilumedia Marcakin on nostanut jutun aamun ykkösuutisekseen, joten kenties väitteessä on jotain perää.

Pelkät keskustelut Mendesin ja Real Madridin välillä eivät vielä tarkoita mitään konkreettista. Ilmeisesti kyse on ollut tunnustelusta ja ylipäätään sen selvittämisestä, olisiko Ronaldon paluu Real Madridiin mahdollinen.

Ronaldo lähti Real Madridista Juventukseen kesällä 2018. Juvessakin hyökkääjä on paukuttanut maaleja kovalla tahdilla (121 ottelussa 92 osumaa), mutta huhut kertovat, että Juve pyrkisi tänä kesänä pääsemään Ronaldosta eroon. Ainakin yksi syy lienee portugalilaisen huima palkka.

Real Madrid taas on kärsinyt suurista maalinteko-ongelmista siitä lähtien, kun Ronaldo lähti. Ronaldon paluu voisi helpottaa maalinteon tuskaa, mutta toisaalta toukokuussa 37 vuotta täyttävän ison statuksen pelaajan hankkiminen laittaisi Realin joukkueenrakennussuunnitelmat täysin uusiksi. Tähän asti kun on puhuttu, että Realin uutta tulemista rakennettaisiin muun muassa Kylian Mbappén varaan.