Barcelona selvitti tiensä Copan finaaliin keskiviikkoiltana kukistettuaan dramaattisesti Sevillan jatkoajalla yhteismaalein 3-2.

Pelaajaurallaan viiden vuoden ajan Barcelonaa edustanut Rivaldo väittää, ettei seuran kausi ole suinkaan onnistunut, jos he voittavat vain Copan.

– Luonnollisesti on aina hienoa taistella pokaaleista ja edetä Copan finaaliin, mutta ottaen huomioon viime vuosien taloudelliset panostukset pelaajiin, ei mielestäni Copan voitto pelastaisi Barcelonan kautta, Rivaldo totesi Betfairille.

Rivaldon mukaan Barcelonan kautta voi pitää onnistuneena, jos se voittaa Copan lisäksi myös La Ligan mestaruuden.

– He ovat jo käytännössä ulkona Mestarien liigasta ja mielestäni Barcelonan pitäisi tehdä kaikkensa taistellakseen La Ligan mestaruudesta. Sarjassa on vielä otteluita jäljellä ja Barcelonalla on mahdollisuus taistella mestaruudesta. Jos Barcelona voittaa La Ligan ja Copan, niin sitten kautta voi pitää onnistuneena.

Antoine Griezmann on aloittanut Barcelonan kolme edellistä ottelua penkin puolelta. Ronald Koeman on päättänyt antaa muille vastuuta ja se näyttää toimineen. Rivaldon mielestä Griezmann ei ole onnistunut vakuuttamaan Koemania.

– Griezmann on ollut viime aikoina penkillä ja siitä huolimatta joukkue on saanut hienoja tuloksia. Se osoittaa Koemanin olleen oikeassa jättäessään Griezmannin penkille. Se ei toki muuta sitä tosiasiaa, että Griezmann on edelleen huippupelaaja. Hän ei ole kuitenkaan vielä vakuuttanut Koemania.