Barcelonan puheenjohtajavaalit järjestetään 7. maaliskuuta.

Puheenjohtajavaalien voittajasuosikki on Joan Laporta. Laportan suurin haastaja on Víctor Font. Toni Freixa täydentää puheenjohtajaehdokaskolmikon.

Font käväisi torstai-iltana El Largueron haastattelussa. Font uskoo täysin voittomahdollisuuksiinsa.

– Olen täysin vakuuttunut siitä, että voin olla Barcelonan puheenjohtajana. Luonnollisesti se riippuu siitä, miten seuran jäsenet äänestävät.

Freixa paljasti hiljattain päässeensä yhteisymmärrykseen sopimuksesta kolmen huippupelaajan kanssa. Font ei täysin osta Freixan väitettä.

– Barcelonan taloudellinen tilanne on hyvin vaikea. Se ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi tehdä hankintoja siirtomarkkinoilla, mutta emme voi huijata seuran jäseniä. Puheenjohtajaehdokkaiden on vastattava selkeästi kysymyksiin ja avattava yksityiskohtia, Font muistutti.

Laporta sen sijaan väitti julkisesti Leo Messin lähtevän Barcelonasta, jos Laportaa ei valita puheenjohtajaksi. Font kummastelee Laportan lausuntoa.

– Messi hyväksyy sen tarjouksen, jossa tarjotaan parasta ja uskottavinta urheilullista projektia. Ei Messi hyväksy Barcelonan tarjousta vain sen takia, koska hän on Laportan ystävä.