EM-lopputurnaus pelataan kesä-heinäkuussa.

Espana ei kuulu välttämättä turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin.

Espanjan A-maajoukkueella on ollut merkittäviä ongelmia edellisissä arvoturnauksissa.

Espanja on edellisen kerran päässyt arvoturnauksessa välierävaiheeseen kesällä 2012, jolloin maa voitti Euroopan mestaruuden Vicente del Bosquen alaisuudessa.

Madridilaislehti Marca spekuloi keskiviikkona, millaisen kisajoukkueen Luis Enrique valitsee kesän EM-lopputurnaukseen. Enrique on todennut julkisuudessa pitävänsä noin 60 pelaajan listaa, joista kisajoukkue lopulta valitaan.

Marcan lukijat äänestävät viikottain Espanjan kisajoukkueesta ja tällä hetkellä Kepa Arrizabalaga olisi jäämässä kotiin, sillä Sergio Asenjo on lukijoiden suosikki kolmosvahdiksi. Unai Simón ja David de Gea ovat itseoikeutetusti kaksi varmaa valintaa kisoihin.

Marca uskoo Enriquen ottavan kisoihin kaksi oikeaa laitapuolustajaa, neljä topparia ja kaksi vasempaa laitapuolustajaa. Tällä hetkellä äänestyksen mukaan Dani Carvajal, Jesús Navas, Pau Torres, Sergio Ramos, Mario Hermoso, Eric García, Sergio Reguilón ja José Gayá valittaisiin Espanjan puolustukseen.

Lehden lukijoiden mukaan Jordi Alba jäisi ulos kisajoukkueesta. Alban ja Enriquen välit ovat tunnetusti huonot.

Enriquen uskotaan valitsevan kisajoukkueeseensa kuusi keskikenttäpelaajaa. Äänestyksen mukaan Marcos Llorente, Pedri, Rodri, Thiago Alcántara, Fabián ja Sergio Canales olisivat mukana kesän kisoissa. Muun muassa Koken, Saúlin ja Sergio Busquetsin kaltaiset pelaajat jäisivät ulos joukkueesta.

Keskikenttäpelaajien tapaan Enriquen uskotaan valitsevan kuusi hyökkäävää pelaajaa kisajoukkueeseensa. Tällä hetkellä Marcan lukijat uskovat kuusikon muodostuvan Gerard Morenosta, Ferrán Torresista, Ansu Fatista, Mikel Oyarzabalista, Iago Aspasista ja Adama Traorésta.