Rennesin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga on valmis odottamaan unelmasiirtoaan Real Madridiin, jos se ei tapahdu tämän kauden jälkeen, AS.

Camavingan, 18, on huhuttu olevan lähtökuopissa ensi kesänä, sillä hänen sopimuksensa päättyy vuotta myöhemmin, eikä Rennes halua missään nimessä luopua kultakimpaleestaan ilmaiseksi.

Ranskalaislupauksen agentti agentti agentti Jonathan Barnett vahvisti hiljattain, että Madrid on yksi seuroista Camavingan perässä. Los Blancos on kuitenkin monen muun seuran tavoin säästölinjalla koronapandemian takia, joten se ei välttämättä käytä suuria summia tulevana kesänä.

Jos Real Madrid ei pysty hankkimaan Camavingaa ensi kesänä, hän on AS:n mukaan valmis odottamaan ja solmimaan uuden sopimuksen Rennesin kanssa. Camavinga on pelannut Rennesin edustusjoukkueessa jo 70 ottelua, ja hän kokee sen hyvänä kasvuympäristönä.