La Ligan mestaruustaistelu on herännyt henkiin, kun Atlético on kärsinyt jopa kolme pistemenetystä viimeisessä neljässä ottelussaan.

Yhden ottelun enemmän pelannut Real Madrid on noussut vain kolmen pisteen päähän Atléticosta ja kaksikko iskee yhteen maaliskuun alussa Madridin derbyssä.

Atléticon legendaarinen kakkosvalmentaja Mono Burgos otti kantaa mestaruustaisteluun Infobaen haastattelussa. Burgos toimi Diego Simeonen apuvalmentajana Atléticossa vuodet 2011-20.

– Toivon Atléticolle pelkkää hyvää. He tietävät, että kannustan heitä kuolemaan saakka. Olen tyytyväinen siihen, missä tilanteessa he ovat tällä hetkellä, mutta kautta on vielä paljon pelaamatta. Vastassa on Real Madrid, jolla on voittaminen geeneissään. Real Madrid taistelee, vaikka he ovatkin hävinneet joitain otteluita. He taistelevat ja taistelevat jatkuvasti, Burgos totesi.

Burgos tiedostaa, miten vaarallinen joukkue Real Madrid on etenkin mestaruustaisteluissa.

– Real Madrid taistelee mestaruuksista, koska he ovat tottuneita siihen. On seuroja, jotka ovat tottuneet taistelemaan putoamista vastaan, keskikastiin pääsemiseen ja sitten on niitä, jotka taistelevat aina mestaruudesta, koska heidän logonsa vaatii sitä.