Eden Hazardin treenimotivaatio on kerännyt kovaa kritiikkiä hänen 115 miljoonan euron Real Madrid -siirtonsa jälkeen.

Belgialaistähti kärsi tiettävästi ylipainosta, kun hän saapui Santiago Bernabéulle vuonna 2019. Chelseasta hankitulla laitahyökkääjällä on ollut jo pitkään tapana ajatella vatsansa kautta, sillä vuonna 2011 hän esimerkiksi lähti hampurilaiselle kesken ottelun jouduttaan vaihtoon Belgian maajoukkuepelissä.

Kentällä Hazardin suoritukset olivat kuitenkin lähes poikkeuksetta loistavalla tasolla, ennen kuin hän toteutti unelmasiirtonsa Real Madridiin. Sen jälkeen ongelmat kunnon kanssa ovat rajoittaneet Hazardin suorituksia, eikä hänen aikaansa Espanjassa voi kuvailla juuri millään menestykseksi.

Hazard on monen mielestä ihastuttavan rento ja kevytsydäminen persoona, mutta hänen entisen joukkuetoverinsa Filipe Luísin mukaan entisen Chelsea-tähden vähäinen kunnianhimo ja tapa tehdä mitä huvittaa ovat juuri niitä asioita, jotka pitävät hänet poissa maailman parhaiden pelaajien joukosta, vaikka hänen taitonsa kyseiseen titteliin riittäisivätkin.

– Hazard on niin lahjakas. Ehkä häneltä puuttuu kuitenkin kunnianhimoa sanoakseen: ”Minusta tulee maailman paras pelaaja”. Koska hän voisi olla, Atléticon ja Chelsean ex-puolustaja Luís saneli The Guardianille.

[readmore from=Eden-Hazard]

– Yhdessä Neymarin kanssa, Eden on paras pelaaja, kenen rinnalla olen pelannut. Hän on samalla tasolla Lionel Messin kanssa, voittamassa pelejä yksinään.

– Hän ei kuitenkaan juossut alas puolustamaan paljoa, eikä harjoitellut harjoitellut hyvin. Hän pelasi pukuhuoneessa Mario Kartia viisi minuuttia ennen pelien alkua.

– Hän treenasi ja lämmitteli kengännauhat auki, mutta kukaan ei silti saanut häneltä kentällä palloa pois. Hän saattoi kuljettaa kolmen tai neljän pelaajan ohitse kerralla. Jos joku muu tuli liian lähelle, hän pystyi vain rimpuilemaan tiehensä voimalla.