Atlético Madrid koki lauantaina uuden loukkaantumisen, kun keskuspuolustaja José María Giménez joutui jättämään tappiollisen Levante-ottelun kesken. Viime vuosina useista loukkaantumisista kärsinyt uruguaylainen sai lihasvamman vasempaan reiteensä, eikä ole Atléticon käytettävissä tiistaisessa Mestarien liiga -ottelussa Chelseaa vastaan. 26-vuotias Giménez on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain 17 ottelussa.

Atlético ei esittänyt arviota Giménezin poissaolon pituudesta, mutta ainakin myös ensi sunnuntain Villarreal-ottelu jäänee väliin. Sen sijaan 7. maaliskuuta pelattava paikallispeli ja kärkiottelu Real Madridia vastaan lienee mahdollisuuksien rajoissa.

Luottotoppari Giménez ei suinkaan ole ainoa poissaolija Chelsea-kohtaamisesta. Lihasvammasta kärsii myös Yannick Carrasco. Kieran Trippier on sivussa vedonlyöntipelikieltonsa takia, ja Héctor Herrera ei ole vielä toipunut koronaviruksesta pelikuntoon. Myös laitapuolustaja Sime Vrsaljko on edelleen sivussa.

Atlético Madrid lensi pelipaikkakunnalle Bukarestiin sunnuntai-iltana, ja viettää kaupungissa kolme yötä. Kokoonpanoon nimettiin 21 pelaajaa, ja etenkin puolustusosasto on hyvin varamiehinen.

Atlético de Madrid

@atletienglish
📋 The travelling squad for Bucharest!

🔜 @ChelseaFC

⚽ #AtletiChelsea | ⭐ #UCL
🔴⚪ #AúpaAtleti

Ottelu pelataan puolueettomalla kentällä Romaniassa koronamatkustusrajoitusten vuoksi. Atléticolla on kaupungista ja stadionilta hyviä muistoja, sillä se voitti Bukarestissa Eurooppa-liigan loppuottelun toukokuussa 2012. Finaalissa kaatui Athletic Bilbao maalein 3-0.

Ottelu Atlético Madrid-Chelsea alkaa tiistaina kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.

Atlético de Madrid

@atletienglish
👋🇷🇴

Bucharest brings back great memories for us 🤩

⚽ #AtletiChelsea | ⭐ #UCL
🔴⚪ #AúpaAtleti