Rennesin keskikenttäpelaajan Eduardo Camavingan agentti Jonathan Barnett sanoo, että Real Madrid on yksi muutamista seuroista, jotka ovat teinitähden perässä.

Lehtitietojen mukaan Madrid on pitkään tarkkaillut 18-vuotiasta Camavingaa, joka on jo debytoinut Ranskan A-maajoukkueessa ja pelannut kotimaansa pääsarjassa yli 50 ottelua.

– Eduardo haluaisi pelata jossain huippuseurassa. Madrid on yksi maailman huipuista, kuten Barcelonakin, mutta niitä seuroja on monia. Eduardon perässä on näiden kahden espanjalaisseuran lisäksi seuroja Saksasta, Italiasta ja Englannista, kommentoi Barnett Goalille.

Camavingan nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022, joten jos uutta diiliä ei synny, Rennesin on käytännössä myytävä hänet tämän kauden jälkeen, jos se haluaa kultakimpaleestaan kelvollisen korvauksen. Barnett arvelee, että Rennes haluaa hänen asiakkaastaan yli 50 miljoonaa euroa.

– Hän pitää Rennesistä. Tällä hetkellä emme ole oikein jutelleet muille seuroille. Katsotaan, mitä myöhemmin tapahtuu, mutta hän pärjää hyvin Rennesissä, ja se on hyvä juttu.

– Maailman paras keskikenttäpelaaja, sellaisena näen hänen tulevaisuutensa.

– Eduardo saa valita usean seuran välillä, jos Rennes päättää luopua hänestä. Maailmassa on 4-5 seuraa, johon hän saattaa mennä. Real on yksi niistä.