Barcelona ja PSG iskevät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Camp Noulla.

Marco Verratti on edustanut PSG:tä jo yli kahdeksan ja puolen vuoden ajan, mutta Barcelona yritti toden teolla saada keskikenttäpelaajan itselleen kesällä 2017.

Lopulta PSG suuttui Barcelonan toimintaan ja muutamaa viikkoa myöhemmin hankki Neymarin maksettuaan brasilialaistähden 222 miljoonan euron ulosostopykälän.

Verrattin entinen agentti Donato Di Campli kertoi tarkemmin, miten italialaisen Barcelona-siirto kariutui. Di Camplin mukaan Verratti olisi halunnut siirtyä Barcelonaan, mutta PSG ei suostunut luopumaan avainpelaajastaan.

– Verratti halusi siirtyä Barcelonaan. Kun Barcelona otti minuun yhteyttä, kysyin Marcolta, mitä hän haluaisi tehdä. Hän halusi minun jatkavan keskusteluita Barcelonan kanssa, mutta myös PSG:n kanssa, koska PSG tarjosi hänelle jatkosopimusta. Kysyin häneltä, että jäämmekö Pariisiin vai siirrymmekö Barcelonaan. Hän vastasi minulle haluavansa kokea uusia haasteita, Di Campli totesi L’Équipelle.

– Verratti lähetti viestin Nasser Al-Khelaifille (PSG:n seurapresidentti) kertoakseen halustaan siirtyä Barcelonaan. PSG halusi hänestä kuitenkin paljon rahaa, mutta Leo Messin kanssa pelaaminen oli Verrattin unelma. PSG on yksi maailman parhaista seuroista, mutta heidän oma sarjansa on varsin heikko.

Di Camplin mukaan Barcelona ei ole ottanut sen koommin yhteyttä Verrattiin.

– Sanoin Verrattille, että jos hän haluaa todella nousta supertähdeksi, on hänen poistuttava PSG:stä. Verratti pelkäsi PSG:n jättävän hänet täysin ilman peliaikaa, mutta sitten he kertoivat hankkivansa Neymarin. Kesän 2017 jälkeen Barcelona ei ole ottanut häneen yhteyttä.