Perjantain ainoan La Liga -ottelun puoliajalle mentiin Celta Vigon johtaessa Elcheä 2-0.

Molemmat maalit syntyivät 45 minuutin jo täytyttyä, ja kummankin niistä syöttäjänä toimi 34-vuotias Nolito.

Muiden muassa Benfican, Manchester Cityn, ja viimeksi Sevillan paitaa kantanut hyökkääjä pelaa kuin uutta elämänsä kevättä. Kaksi pikavauhtia kirjautettua syöttöä tuplasivat hänen kaudelle merkittyjen pohjustusten määrän, ja maaleja omasta toimesta on ehtinyt syntyä kuusi.

Kaudella 2015-2016 Nolito edusti myös Celtaa, ja iski tuolloin 19 osumaa 29 ottelussa.

La Liga Lowdown 🧡🇪🇸⚽️

@LaLigaLowdown
NOLITO ON FIRE 🔥

With 2 assists in 2 minutes, this man has made this season his most prolific in 5 years!

He’s scored 6 goals and now recorded 4 assists in 23 games 👏

It’s his best since he was involved in 19 goals in 29 games when last with Celta in 2015/16!

#LLL
🧡🇪🇸⚽️

2 - Nolito have provided two assists at the half time in a single #LaLiga game for the second time. The first one was at Balaídos vs Rayo Vallecano in April 2015 being assisted Santi Mina too (Nolito delivered 3 assists on aggregate that game). Barrameda

@RCCeltaEN
#CeltaVigo

Nolito vaihdettiin kentältä ottelun 63. minuutilla. 69. minuutilla Santi Mina muutti illan toisella maalillaan tilanteeksi 3-1.