Espanjan jalkapalloliitto RFEF on aloittanut kurinpidolliset toimet Barcelonan topparia Gerard Piquétä ja Cádizin puheenjohtajaa Manuel Vizcaino Fernandezia vastaan, kertoo Marca.

Piqué sanoi hiljattain haastattelussa, että epäilee joidenkin tuomarien suosivan Real Madridia. Vizcaino taas julkaisi viime viikonloppuna avoimen kirjeen, jossa hän kehotti RFEF:n puheenjohtajaa Luis Rubialesia korjaamaan VAR-systeemin ja sanoi, että videotarkistuksilla tehdyt tuomiot tuntuvat aina olevan Cádizia vastaan.

RFEF tutkii, kyseenalaistiko kaksikko kommenteillaan kilpailun rehellisyyden.

Nähtäväksi jää, millainen rangaistus Piquélle voisi olla tiedossa, sillä hän on parhaillaan polvivamman takia sivussa tositoimista.

Cádizille on jo kertaalleen tällä kaudella annettu vastaavanlaisesta rikkeestä rangaistus, kun joukkueen päävalmentaja Alvaro Cervera sai neljän pelin toimitsijakiellon kommentoituaan tuomarityöskentelyä.

LUE MYÖS: