Espanjalaislehti El Mundo julkaisi muutama viikko sitten Leo Messin nykyisen sopimuksen yksityiskohdat lehden kannessaan.

Messi tienaa noin 550 miljoonaa euroa vuosien 2017-21 aikana, eli argentiinalaistähden vuositulot nousevat noin 138 miljoonaan euroon.

Messi ja Barcelona pettyivät sopimuksen paljastumiseen. Vielä tuntematon henkilö seuran sisältä oli paljastanut sopimuksen lehdelle.

Barcelona-legenda Rivaldo otti kantaa sopimuksen paljastumiseen ja Messin tilanteeseen Betfairin haastattelussa.

– Sopimuksen paljastaminen oli luonnollisesti väärin ja se aiheuttaa Messille mahdollisesti vaikeuksia. Mielestäni Messin palkkaa ei kannata kyseenalaistaa. Messi on tehnyt Barcelonan eteen huomattavasti enemmän kuin saanut seuralta takaisin. On mahdotonta tietää, kuinka paljon Messi on tuottanut Barcelonalle. Ja on muistettava, että Messi tuottaa rahaa Barcelonalle edelleen, Ballon d’Orin urallaan voittanut Rivaldo totesi.

– Sopimuksen paljastanut henkilö teki sen tahallaan ja halusi aiheuttaa vaikeuksia Messille ja seuralle näinä vaikeina aikoina.

Barcelonan puheenjohtajavaalien voittajasuosikki Joan Laporta on sanonut julkisesti toivovansa Messin jäävän seuraan. Päävalmentaja Ronald Koeman on hieman pessimistisempi, sillä hollantilaisluotsi kertoi, ettei ole lainkaan varma siitä, jääkö Messi seuraan.

– Olen samaa mieltä Koemanin kanssa, enkä niinkään Laportan. Laporta sanoi toivovansa Messin jäävän. Hän ei sanonut olevansa vakuuttunut siitä. Uskon Messin tehneen jo päätöksen tulevaisuudestaan, Rivaldo summasi.