Huesca isännöi Real Madridia lauantaina Aragoniassa. Kamppailu päättyi Real Madridin 2-1 -voittoon.

Real Madrid hallitsi pelitapahtumia mielin määrin avausjaksolla, mutta maalipaikkojen luominen osoittautui jälleen varsin haastavaksi. Huesca sen sijaan puolusti tutun tiiviisti, ja yritti pallonriistojen jälkeen iskeä nopeasti vastaan.

Avausjaksolla ei nähty vaarallisia maalipaikkoja, mutta toisen jakson alussa niitä riittikin kumpaankin päähän.

Huesca siirtyi johtoon 48. minuutilla, kun Javi Galán iski pääsarjauransa ensimmäisen maalin upealla laukauksella, joka löysi tiensä yläkulmaan. Muutama minuutti maalin jälkeen Rafa Mir laukoi pallon ylärimaan.

Real Madrid nousi tasoihin viitisen minuuttia myöhemmin. Karim Benzema laukoi vapaapotkun ylärimaan, josta se kimposi maaliviivalla odottaneelle Raphaël Varanelle, joka puski pelivälineen maaliin. Maali oli Varanelle kauden ensimmäinen.

Hetkeä myöhemmin Thibaut Courtois venyi upeaan torjuntaan, kun Mir pääsi puskemaan täysin vapaasti boksin keskeltä, mutta maalin kulmaan suuntautunut yritys pysähtyi Courtois’n käsiin.

Kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä Varane puski illan toisen maalinsa. Toni Kroos lähetti vapaapotkun boksiin. Casemiro puski pallon maalille ja Varane pääsi siirtämään vieraat johtoon.