Eden Hazard on tiettävästi vähintään kuukauden sivussa lihasvamman vuoksi. Real Madrid tiedotti Hazardin loukkaantumisesta keskiviikkona.

30-vuotias Hazard on ollut tälläkin kaudella useasti loukkaantuneena. Hazard on kärsinyt lihasvammoista, jotka pitivät hänet muutaman kuukauden ajan sivussa pelikentiltä syksyllä.

Dimitar Berbatov kehottaa Real Madridia jo harkitsemaan Hazardin myymistä. Hazard on viettänyt seurassa puolitoista vuotta, mutta on ollut jatkuvasti loukkaantuneena ja pelannut vain 35 ottelussa.

– Real Madridin pitäisi harkita hänen myymistään. Espanjaan saavuttuaan Hazardilla on ollut valtavasti loukkaantumisia ja se on estänyt häntä loistamaan samalla tavalla kuin Chelseassa, Berbatov totesi Betfairille.

– Puhuisimme eri asiasta, jos hän olisi loukkaantunut vain muutaman kerran, mutta kun pelaaja loukkaantuu kerta toisensa jälkeen ja kentälle päästessään pelaa alle odotusten, on selvää, että hänellä on joku muukin ongelma.

Berbatov ei usko Hazardin kykenevän palaamaan aiemmalle tasolleen.

– Voiko hän palata aiemmalle tasolleen ja osoittaa, ettei Real Madrid tehnyt virhettä hankkiessaan häntä? Pitää paikkansa, että hän täytti vasta 30 vuotta ja hän kykenee parantamaan paljon, mutta tällä hetkellä vastaus kysymykseen on kielteinen. Hazard ei ole osoittanut vielä mitään Real Madridissa, joten se ei yllättäisi, jos hän poistuisi Real Madridista kesällä.