La Ligan sarjakärki Atlético Madridin siirtoikkuna ei erityisen aktiivinen ollut. Diego Costan sopimus purettiin, joten hänen tilalleen tarvittiin uusi pelaaja. Sellainen löytyi Lyonista, josta Atlético lainasi Moussa Dembélén. Muu aktiviteetti oli vain nuorten pelaajien lainaamista muualle.

AS kuitenkin kertoo, että Atlético yritti toistakin hankintaa aivan siirtoikkunan viimeisen päivän viimeisiin hetkiin asti. Seura tavoitteli 23-vuotiasta keskuspuolustaja Guilherme Ramosia, mutta lopulta siirto ei kuitenkaan toteutunut.

Ramos on 191-senttinen portugalilainen, joka pelaa Portugalin toisella sarjatasolla Feirensessä. Ramos on hallinnut etenkin ilmatilaa ja luutinut varmasti takalinjoilla, ja sai siksi portugalilaislehti O Jogolta monta valintaa sarjatasonsa kuukauden parhaaksi toppariksi vuonna 2020.

Valmentaja Diego Simeone kaavaili Ramosista pelaajaa, joka voisi pelata ajoittain Atleti B:ssä ja tuurata välillä edustusjoukkueessa. Atlético tarjosi Ramosista miljoonaa euroa, mutta tarjous ei lopulta kelvannut Feirenselle. Portugalin suurseura Sporting Lissabon, joka omistaa puolet Ramosin pelaajaoikeuksista, oli jo tarjouksen hyväksynyt.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Simeonen käytössä on ollut tällä kaudella neljä topparia: José María Giménez, Stefan Savic, Mario Hermoso ja Felipe. Simeone on kuitenkin peluuttanut usein kolmea topparia yhtä aikaa, joten yksi varamies lisää olisi ollut tervetullut vaihtoehto.

Guilherme Ramosin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022. AS uskookin, että Atlético saattaa tehdä ensi kesänä uuden yrityksen hänen hankkimisekseen.