Marokkolaisen Oussama Idrissin aika Sevillassa ja La Ligassa on jäämässä todella lyhyeksi. Sevilla hankki laitalinkin AZ Alkmaarista viime lokakuussa siirtoikkunan viime päivinä ja jo nyt, reilut kolme kuukautta myöhemmin Idrissi on palaamassa takaisin synnyinmaahansa Hollantiin. Siellä 24-vuotias Idrissi olikin pelannut koko uransa ennen Sevillaan siirtymistä.

AS:n mukaan hollantilaislähteissä ollaan jo aika varmoja siitä, että Idrissi siirtyy tänään Ajaxiin loppukauden lainasopimuksella. Sopimukseen sisältyy osto-optio. Vaikka option suuruudesta ei ole varmaa tietoa, AS arvelee sen liikkuvan 10 miljoonan euron tietämissä. Samalla hinnalla Ajax myi Quincy Promesin Spartak Moskovaan, ja Idrissi on tulossa hänen tilalleen.

Sevilla maksoi Idrissistä lokakuussa 12 miljoonaa euroa, mutta peliaikaa on lopulta herunut vain kymmenessä ottelussa. La Ligassa Idrissiä on nähty vain 24 minuuttia kolmessa ottelussa, mutta Copa del Reyssä ja Mestarien liigan lohkovaiheessa luottamus oli suurempaa. Tilastoihinsa hän on kirjauttanut Sevillassa kaksi maalisyöttöä.

Eredivisiessä Idrissi on pelannut uransa aikana yhteensä 127 ottelua. Niissä hän on tehnyt 36 maalia ja syöttänyt 27.

EDIT 23.53: Sevilla ja Ajax vahvistivat Idrissin lainasiirron. Lue Sevillan tiedote täältä.