David Alaban sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

Alaban odotetaan poistuvan Bayernista ja siirtyvän Real Madridiin. Madridilaismedian mukaan Real Madrid olisi jo päässyt alustavasti yhteisymmärrykseen Alaban kanssa, mutta Alaban leiri kiisti tiedon.

Bayern Münchenin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge otti kantaa Alaban tulevaisuuteen Sky Sportsin haastattelussa. Rummeniggen mukaan on käytännössä varmaa, että Alaba lähtee Bayernista, koska hän ei suostunut jatkosopimustarjoukseen.

– Alaba poistuu Bayernista tämän kauden jälkeen 99,99 prosentin todennäköisyydellä. Tiemme eroavat hyvissä väleissä ja toivottavasti hän voi sanoa hyvästinsä voittamalla monia pokaaleja keväällä. Alaba on täysin keskittynyt Bayerniin loppukauden ajan. Hän on huippuammattilainen, josta kaikki pidämme ja hän ansaitsee sen, että kohtelemme häntä hyvin aina viimeiseen päivään saakka, Rummenigge totesi.

Alabaa on viety siirtohuhuissa kaikista eniten Real Madridiin. Rummenigge ei ole puhunut Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin kanssa, mutta tiedostaa, ettei se olekaan tarpeellista, kun kyseessä olisi ilmainen siirto.

– Tammikuun alusta lähtien Alaba on voinut tehdä sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa. En tiedä, pääseekö hän lopulta yhteisymmärrykseen Real Madridin kanssa, mutta se on suuri seura ja voin ymmärtää, miksi hän on kiinnostunut siirtymään sinne. Florentino ei ole ottanut meihin yhteyttä, mutta ei hänen pidäkään.

– Real Madrid on suuri seura, vaikka he ovatkin viime aikoina eläneet vaikeita hetkiä. Meidän on ymmärrettävä pelaajaa.