Rennesin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga on rauhoitellut siirtohuhuja, jotka ovat viemässä häntä ensi kesänä isompiin ympyröihin.

Real Madrid on lehtitietojen mukaan tarkkaillut 18-vuotiasta Camavingaa jo pitkään, mutta kisassa ovat mukana myös Bayern München ja Paris Saint-Germain.

Rennesin urheilutoimenjohtaja Florian Maurice sanoi viime kesänä, että ranskalaisseura ei myisi Camavingaa edes 80 miljoonalla eurolla, mutta nuorukaisen sopimustilanne on saanut suurseurat valppaaksi. Camavingan nykyinen diili umpeutuu ensi kauden jälkeen, joten jos uutta sopimusta ei synny, Rennesin on myytävä hänet pian, jos se haluaa Camavingasta kelvollisen korvauksen.

Siirtohuhut yltyivät entisestään viime vuoden lopulla, kun Camavinga vaihtoi agenttia. Tällä viikolla nuorukainen ilmoitti kuitenkin, että hän neuvottelee Rennesin kanssa jatkosopimuksesta.

– Miksi vaihdoin agenttia? Tällaisia juttuja tapahtuu, meidän ei pidä keskittyä niihin. Luotan vanhempiini, niin yksinkertaista se on, sanoi Camavinga Goalin mukaan.

– Voisinko tehdä jatkosopimuksen? Kyllä. Haluaisinko? Kyllä. Mikä siinä kestää? En tiedä, neuvottelut ovat käynnissä.

– Jos haluatte puhua siitä, jutelkaa isälleni. Te journalistit puhutte minun lähdöstäni, mutta minä olen sataprosenttisen keskittynyt seuraani.

Camavinga on pelannut jo 66 ottelua Rennesin edustusjoukkueessa, ja viime vuonna hän debytoi Ranskan A-maajoukkueessa.