Barcelonan toppari Jean-Clair Todibo on lähellä lainasiirtoa OGC Niceen, kertovat ESPN ja Mundo Deportivo.

Todibo, 21, siirtyi viime kesänä kaksivuotisella lainasopimuksella Benficaan, mutta hänelle ei ole ollut portugalilaisjätin riveissä juuri mitään käyttöä. Ranskalaispuolustaja on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, mutta hän on kunnossa ollessaankin päässyt kentälle vain kahdessa cup-ottelussa.

Barcelona hankki Todibon Toulousesta tammikuussa 2019, mutta hän on pelannut Blaugranan kanssa vain viisi ottelua. Viime kauden jälkimmäisen puoliskon hän vietti lainalla Schalkessa, jonka paidassa hän esiintyi kymmenen kertaa.

Todibo on yhä kirjoilla Benficassa, mutta Portugalin suurseura on valmis purkamaan lainasopimuksen ennenaikaisesti. OGC Nicen ja Barcelonan väliseen sopimukseen kirjataan lehtitietojen mukaan 8-10 miljoonan euron osto-optio.

Ranskalaistopparilla on riittänyt kysyntää, vaikka hänen on ollut vaikea saada säännöllistä peliaikaa. Nicen lisäksi myös Saint-Étienne, AC Milan, Napoli, Parma, Lazio ja Benevento ovat osoittaneet kiinnostusta Todiboon.