Ángel Di María sanoo, että hän voisi lopettaa uransa onnellisena, jos Lionel Messi siirtyisi hänen joukkuekaverikseen Paris Saint-Germainiin.

Di María, 32, ja Messi, 33, ovat pelanneet Argentiinan riveissä yhdessä kymmeniä kertoja, mutta seuratasolla he ovat aina olleet vihollisia. Di María kohtasi Messin aikanaan 16 kertaa Real Madridin paidassa, ja hän on ehtinyt pelata maanmiestään vastaan kahdesti myös PSG:ssä.

Viime aikoina Messiä on huhuttu PSG:hen. Argentiinan maajoukkuekipparin nykyinen sopimus Barcelonassa päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa siirtymään muualle ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Di María on itse samassa tilanteessa, sillä myös hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä. Jos kaikki sujuu Di Marían toiveiden mukaisesti, sekä hän että Messi allekirjoittavat pian sopimuksen PSG:n kanssa.

– Minulla oli yhdessä vaiheessa uraani mahdollisuus mennä Barcelonaan, mutta se ei toteutunut, kommentoi Di María TyC Sportsille.

– Voisi sanoa, että on olemassa toinen mahdollisuus pelata hänen kanssa, mutta minun sopimukseni on päättymässä, enkä tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Mutta olisin todella onnellinen, jos saisin pelata hänen kanssa [seuratasolla].

– Olen jo pelannut Cristiano Ronaldon, Neymarin, Kylian Mbappén kanssa. Voisin jäädä onnellisena eläkkeelle, jos voisin pelata myös Leon kanssa!

– Se olisi parasta. En voisi pyytää jalkapallolta enempää.