Athletic pudotti Alcoyanon Copasta torstai-iltana ja eteni turnauksen puolivälierävaiheeseen. Athletic voitti kamppailun 2-1.

Alcoyano järjesti jättiyllätyksen viime viikolla Copassa pudotettuaan Real Madridin jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

Kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Alcoyano aiheutti shokkihoitoa myös Athleticille, sillä Pablo Carbonell vei puoliammattilaisseuran johtoon 39. minuutilla. Tauolle mentiin Alcoyanon johdossa.

Muutama viikko sitten Supercopan mestariksi kruunattu Athletic ryhdistäytyi toisella jaksolla ja nousi tappioasemasta voittoon. Asier Villalibre toi Athleticin tasoihin toisen jakson alussa ja Supercopa-mestaruuden sankari Iñaki Williams iski Athleticin voittomaalin kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Copan puolivälieräparit arvotaan perjantaina. Athleticin lisäksi puolivälieriin selviytyivät Almería, Barcelona, Betis, Levante, Villarreal, Sevilla ja Granada. Granada voitti torstaina omassa neljännesvälieräottelussaan Navalcarneron 6-0.