Kolmannella sarjaportaalla Segunda B:ssä pelaava Alcoyano on ollut tämän cup-kauden sensaatioita. Se pudotti cupista jo kaksi La Liga -seuraa: ensin Huescan ja edellisellä kierroksella huikeasti jatkoajalla Real Madridin. Torstaina Alcoyano tavoittelee paikkaa puolivälierissä, kun se saa vieraakseen Supercopan voittoa äskettäin juhlineen Athletic Bilbaon.

Itseluottamusta ei Alcoyanolta puutu, sillä se laski ottelun alla jo myyntiin pääsyliput huhtikuussa pelattavaan cup-finaaliin. Ensinnäkin on tietysti täysin epävarmaa, sallisivatko koronarajoitukset ottaa otteluun huhtikuussa yleisöä, ja jos sallisivatkin, olisi Alcoyanolla sitä ennen kolme kovaa ottelua voitettavanaan.

Kyseessä on siis symbolinen ele, eivätkä liput maksakaan kuin muodolliset 0,99 euroa.

[readmore from=Alcoyano]

– Joukkue haluaa tuntea kansallista sympatiaa hetkellä, kun katsomot ovat tyhjiä. Eikä seuran taloudellinen tilannekaan ole vakain mahdollinen, Alcoyanon puheenjohtaja Toni Justicia kommentoi.

– Haluamme, että kaikkiin kannattajiin tarttuisi tätä joukkuetta aina leimannut legendaarinen moraali. Alcoyanolaisuus ei ole vain seuralle omistautumista, vaan elämänasenne.

Lähde: AS